+46 (0) 31 26 41 08 info@westdijksweden.se

Westdijk Sweden

Specialtransporter

Om oss

Westdijk Sweden AB är ett ledande transportföretag specialiserat på tunga och överdimensionerade transporter i Sverige och Europa. Vårt företag grundades 2005 som en del av den holländska Westdijk Group. Sedan dess har vi engagerat oss i att utveckla de bästa specialtransportlösningarna i Sverige samtidigt som vi utökar vår räckvidd över Europa. 

Vårt ursprungliga syfte var att bli det främsta specialtransportföretaget i regionen, och detta mål driver oss än idag. De flesta av Sveriges industriområden ligger inom en dags transport från Göteborgs Hamn, vilket gör det till en idealisk plats för vår verksamhet.  

På Westdijk Sverige är vi stolta över vår erfarenhet och förmåga att förse våra kunder med specialtransporttjänster av högsta kvalitet. Vårt team inkluderar endast de mest skickliga och kunniga branschfolk som är dedikerade till att tillhandahålla service av högsta kvalitet vid varje steg i transportprocessen. 

Vårt företag äger en stor fordonsflotta som utformats speciellt för specialtransporter. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt urval av lastbilar och trailers för att klara de mest komplexa lasterna. Utöver våra specialiserade fordon tillhandahåller vi medföljande eskortfordon och våra logistikexperter planerar noggrant rutten och hanterar alla nödvändiga tillstånd och certifikat för varje transport. 

Vi upprätthåller konstant kommunikation med våra kunder under hela transporten, med hjälp av ett GPS-spårningssystem för att tillhandahålla uppdateringar i realtid och säkerställa sinnesfrid. På WestdijkSweden tror vi på personlig service, hög professionalism och lagarbete, och vi är dedikerade till att hitta de bästa individuella lösningarna för varje komplex transportutmaning. 

Vi servar olika kunder, inklusive speditörer, projektledare, privatpersoner och företagsrepresentanter. Vi har expertis i att hantera alla former av specialtransporter, från hela industrier till maskin- och krantransporter, till breda, tunga och höga laster. 

På WestdijkSweden är vi stolta över att vara en viktig del av transportinfrastrukturen i Sverige och Europa. Vi förblir angelägna om att leverera specialtransporttjänster av högsta kvalitet till våra kunder. 

För mer information om våra transporttjänster eller för att få en transportoffert, vänligen kontakta oss på info@westdijksweden.se

Specialtransport Westdijk Sweden
Specialtransporter Westdijk Sweden

Vårt specialtransport galleri

Vårt galleri visar några av våra framgångsrika transportprojekt, inklusive överdimensionerad last, tunga maskiner och andra unika och utmanande uppdrag. Vi är stolta över vår förmåga att tillhandahålla skräddarsydda lösningar skräddarsydda för att möta varje projekts och kunds specifika behov. 

Om du är i behov av specialtransporttjänster för ditt nästa projekt, kontakta oss. Vi är här för att hjälpa och förse dig med den expertis du behöver för att få jobbet gjort rätt. 

Låt oss börja

E-post

info@westdijksweden.se

Besöksadress

Stigbergsliden 5B

414 63 Göteborg, Sverige

Postadress

von Utfallsgatan 16c
415 05 Göteborg, Sverige

Kontorstid

Mån – Fre: 08:00 – 17:00
Lör – Sön : ledig dag

Skicka ett meddelande

10 + 6 =