+46 (0) 31 26 41 08 info@westdijksweden.se

Specialtransport Westdijk Sweden AB

Specialtransport företaget Westdijk Sweden AB i Sverige och Europa grundades 2005, som en del av Holländska Westdijk Group. Vi är en av dom ledande inom transport av tungt och skrymmande gods i Sverige och Europa.

När Westdijk Sweden startade sin verksamhet, var det till en början i blygsam skala, men med ett tydligt definierat syfte. Viktigast, målet var att utveckla och ta den ledande rollen som en av dom bästa specialtransport företaget i Göteborg och Sverige, samt stärka Westdijks expansion i Europa.

Detta tänkande genomsyrar företaget än idag. Majoriteten av Sveriges industri befinner sig inom 1 dags transport från Göteborgs hamn vilket gör Göteborg till det perfekta stället att starta ett åkeri.

Perfekta arbetsalgoritmen för specialtransport

Genom åren har Westdijk Sweden vuxit, och det med ovärderlig erfarenhet inom vårt bransch specialtransporter. Vi på Westdijk Sweden är glada över att kunna erbjuda dom allra bästa specialtransport tjänsterna till våra kunder. Med vårt långvariga erfarenhet av specialtransporter har vi skapat den perfekta arbetsalgoritmen för snabbt, hög-kvalitativt och professionellt utförande av alla beställningar från våra kunder. Vårt team inkluderar endast branschkompetenta personer som kommer att hjälpa dig med din transport genom alla led! Vi har samlat dom bästa specialisterna inom specialtransport och förenat dom i ett team vi kallar Westdijk Sweden.

Vårt företag Westdijk Sweden äger en stor flotta med fordon designade just för specialtransporter. Vi utvecklar och uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment av lastbilar och specialtrailers för att kunna utföra alla jobb oavsett komplexitet. Naturligtvis erbjuder vi en fullständig transportlösning som inkluderar inte bara våra specialfordon ( utan ) också medföljande varningsbilar. Westdijk Swedens logistikspecialister planerar rutten för din transport och arrangerar alla transporter i ett effektivt logistik schema. Westdijk Sweden anskaffar alla nödvändiga dispenser för din specialtransport.

Vi för en konstant dialog med våra kunder rörande alla intressefrågor under transportens gång. Med vårt GPS spårningssystem kan vi spåra ditt gods i realtid och hålla dig uppdaterad.

Framgången hos Westdijk Sweden bygger på hög proffesionalism, personlig service och lagarbete. Oavsett hur komplicerad transport, så kommer vi att ge dig den bästa individuella lösningen.

Oavsett om du kommer till oss som speditör, privatperson, projektledare, inköpare eller företagsrepresentant så kan du känna dig trygg med oss. Vi kan utföra alla former av specialtransporter, allt från hela industrier till maskintransporter, krantransporter, konstruktioner, projekttransporter, bredtransporter, tungtransporter, långa transporter, höga transporter. Ja alla typer av skrymmande gods är välkommet hos oss.

Vi på Westdijk Sweden är stolta över att vara en del av Sveriges och Europas blodomlopp.

Specialtransport Westdijk Sweden
Specialtransporter Westdijk Sweden

Vårt specialtransport galleri

Framför allt, vi erbjuder helhetslösningar inom tung- och specialtransporter. I det ingår dels (såklart) för det första, själva transporten, för det andra, följebilar. Dessutom, vi planerar vägen för transport, och rekognoserar den. Ock självklart, vi hanterar vidare dispensansökan, tillstånd och färdvägsintyg.

Låt oss börja

E-post

info@westdijksweden.se

Besöksadress

Stigbergsliden 5B

414 63 Göteborg, Sverige

Postadress

von Utfallsgatan 16c
415 05 Göteborg, Sverige

Kontorstid

Mån – Fre: 08:00 – 17:00
Lör – Sön : ledig dag

Skicka ett meddelande

11 + 13 =